אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/12/2011 | 07:02 | מאת: תמי

אימי סובלת מסכרת כ20 שנה לפני שנה הועברה לאינסולין מחשש של עיוורון .רמת סוכר נע בין 220 ל 150. השאלה היא האם ניתן לרדת מאינסולין בעזרת תכשירים כאלה או אחרים?

שלום תמי. במצבים מסויימים ניתן לנסות להחליף את הטיפול באינסולין בטיפול בתרופות אחרות- לדוגמא שילוב של אינקרטין, גלוקופג' ופיוגליטזון. עם זאת מעברים אלו ושינויים אלו מוצלחים ביותר כאשר החולה מאוזן לתקופה ממושכת. ככ' שינויים אלו חייבים להעשות תוך מעקב צמוד של רופא סוכרת. הם אינם מוצלחים בכל החולים ולא פעם החולה צריך להשאר על אינסולין.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול