אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

24/11/2011 | 15:05 | מאת: שלום

שלום ד"ר אלדור, אמי חולת סוכרת סוג ב והיא מטופלת באמצעות כדורים והוצע לה להתחיל טיפול באמצעות אינסולין אך היא חוששת מאוד. היא רוצה לדעת באילו מצבים צריך טיפול באינסולין והאם זה הכרחי בשבילה? תודה מראש!

שלום שלום אינסולין ניתן להתחיל בהתאם לצרכי החולה. בסוכרת מסוג 2 ניתן להוסיף אינסולין לטיפול הפומי בכדי להשיג שליטה טובה יותר על סוכר הדם בצום או סביב ארוחות. בנוסף לפעמים עוברים לאינסולין כאשר התגובה לתרופות פומיות מועטה או כאשר מנסים להמנע מחלק מתופעות הלואי של התרופות הפומיות (השמנה, ארועי היפוגליקמיה וכד'). ההחלטה על שילוב אינסולין בטיפול היא של רופא הסוכרת וצריכה להתבסס על נתוני החולה וצרכיו.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול