ג'נואט כתוספת לאינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/11/2011 | 12:01 | מאת: מלי

אני סובלת מתנגודת קשה לאינסולין, ככל שאני מעלה את כמות האינסולין נדמה שרמות הסוכר רק עולות. בעיקר יש לי סוכר גבוה בצום בבוקר, אני מזריקה כל בוקר 20 יחידות נובו רפיד בצום ואם הסוכר היה 250 שעתיים אחרי ההזרקה עדיין בצום הוא יכול להיות 150 ואף יותר. עד עכשיו קיבלתי 2 מטפורמין ביום נוסף לנובו רפיד ולבמיר, בהתיעצות עם הרופא החלטנו לנסות ג'נואט 1 ביום. האם טיפול זה יכול לעזור לאיזון (בעבר ניסיתי בייטה שעזרה אך גרמה לבחילות נוראיות) והאם יש עוד פתרונות לאיזון סוכר בצום תודה מראש

שלום מלי ג'נואט יכול לעזור, אך הוא מוריד את סוכר הדם בעיקר סביב הארוחות. אפשרות נוספת היא להחליף בין לבמיר ללנטוס. יחידה אחת של לנטוס מורידה סוכר בצורה יעילה יותר מלבמיר במקרים מסויימים. לעטים ההחלפה משפרת את האיזון. אני ממליץ לך להוועץ בנושא ברופא הסוכרת שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול