סוכרת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

06/11/2011 | 06:51 | מאת: עליזה ח

אני חולת סכרת כ- 10 שנים, לאחרונה ערכי הסכרת הינם מעל 200 A1C 7.1 התרופות שאני מקבלת- בוקר וערב-נובונורם 1 מ"ג-לפני הארוחה אחרי הארוחה - יוקריאס + מטמורפין צהרים - 1 נובונורם 1 מ"ג את היוקריאס התחלתי לקחת רק השבוע, אבקש לקבל ממך את חוות דעתך

שלום עליזה. נשמע שעוקב אחריך רופא סוכרת. מומלץ להמשיך בטיפול שהומלץ לך ולעקוב אחר התגובה. במידה וגופך לא יגיב, ניתן לנסות לשלב בטיפול אינקרטין או אינסולין בזאלי- בהתאם לרמות הסוכר שלך. אני ממליץ לך כרגע להמשיך בטיפול ולהוועץ ברופא הסוכרת שלך לגבי ההמשך. יוקראס מכיל בתוכו מטפורמין ולכן בדרך כלל לא ניתן ביחד עם מטפורמין באותה ארוחה. המינון המקובל הוא יוקראס פעמיים ביום ומטפורמין בצהריים. עם זאת רופא סוכרת יכול להחליט על כל השילובים האפשריים שיתאימו לגופך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול