עודף אינסולין אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/10/2011 | 23:50 | מאת: גל

שלום רב בני בן שנה וחמישה חודשים, נולד עם עודף אינסולין בגוף, מטופל בשניידר ומקבל תרופה בשם פרוגליצם. ברצוני לקבל חוות דעת נוספת בנוגע לתופעה הזו, מתי היא חולפת אם בכלל ובנוגע לאופי הטיפול, האם יש חלופות לתרופה. שאלתי היא האם בהדסה יש רופא שמתמחה בתופעה מסוג זה.

שלום גל התרופה מקובלת במצבים אלו. עם זאת מחלה זו מטופלת בדרך כלל על ידי מומחים באנדוקרינולוגית ילדים. גם בהדסה קיים שרות זה ואת מוזמנת לפנות אליו לקבלת חוות דעת נוספת.

שלום גל התרופה מקובלת במצבים אלו. עם זאת מחלה זו מטופלת בדרך כלל על ידי מומחים באנדוקרינולוגית ילדים. גם בהדסה קיים שרות זה ואת מוזמנת לפנות אליו לקבלת חוות דעת נוספת

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול