ויקטוזה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

26/09/2011 | 14:57 | מאת: שמואל

אדוני. האם הגלולה ויקטוזה יכולה לבוא יחד עם הלנטוס-במקום הלנטוס-האם שני האלמנטים הללו יכולים לדור בכפיפה אחת? אודה מראש לתשובתך ובברכת שנה טובה ולנו פחות מתוקה אלא מאוזנת.

שלום שמואל מחקרים הראו ששימוש בויקטוזה/לנטוס יעיל ורמת הסיכון נמוכה. מאידך ההתוויה בארץ עדיין אינה רשומה. בכל זאת , רופאי סוכרת רבים רושמים את שילוב התרופות. הוא מאפשר איזון סוכר הן במהלך היום והן בשעות הלילה, כרוך בסיכון נמוך לארועי היפוגליקמיה ועשוי להוביל לירידה במשקל.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול