לא מצליח לאזן, אנא עזרו לי !!!

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/08/2011 | 17:25 | מאת: הכרמלי

אני משתמש במשאבת אינסולין "מינימד" עם אינסולין "נובורפיד",אני סוכרתי שנים רבות! לצערי אני לא מצליח לאזן את הסוכרת, בבדיקה האחרונה ה- A1C היה 9.1%, הכל "משתולל" אצלי ה-Microalbumin Creat היה 638.28 Mg. וה-U samp היה 855.30 !

שלום הכרמלי לפעמים קשה לאזן סוכרת בחולים עם סוכרת מסוג 1. העקרונות עוזרים- מדידות רבות, הזרקה לאחר מדידה, נסיון לחשב פחממות, נסיון להקפיד על תפריט הולם. במיקרואלבומינוריה מטפלים גם באיזון סוכר וגם בנסיון לאזן לחץ דם ולתת תרופות מקבוצת הACEI או ARB. אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא הסוכרת שלך- ולמרכז הסוכרת ולרענן את אפשרויות הטיפול בך- עם הרופא, אחות הסוכרת והדיאטנית.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול