טיפול בלנטוס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

04/08/2011 | 15:40 | מאת: איזידור

במשך מס שנים השתמשתי ב-novomix 30/70 ן-novomix 50/50 סה"כ ממוצע 165 יחידות ליום.הגעתי לתוצאות טובות6.5% a.1.c אבל היו לי כמעט כל יום היפו רמת סוכר 40. הרופה החליפה לי את האינסולין ללנטוס בתוספת novorapid 3 פעמים לפני הארוחות.סה"כ כ-125 יחידות.ואני מסתובב עם רמות סוכר גבועות 150-300. איני יודע כיצד לעצור את העניין שיצא משליטה עד שאגיע לתור המיוחל אצל הרופא האנדו שלי .

שלום איזידור לאור ארועי היפוגליקמיה רבים, ההחלפה לטיפול באנלוגים קצרים וארוכים נשמעת לי הגיונית. עם זאת אתה מקבל פחות יחידות אינסולין כעת ואולי זו הסיבה לערכי הסוכר הגבוהים. אין מנוס מלהוועץ בשנית עם רופאת הסוכרת שלך. בטוחני שבמצב זה תוכל לפנות למרפאתה ולקבל ייעוץ ממנה בטלפון ו/או לנסות להקדים את התור. התאמת הטיפול באינסולין לחולה דורשת זמן ושינויים תכופים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול