רמת סוכר נמוכה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

28/07/2011 | 12:43 | מאת: ויינשטיין חמדה

לבני בן 31, נמצא לאחר בדיקת העמסת סוכר כי הערכים של הסוכר בדמו נמוכים להלן הערכים לאחר 60 ד'- 97 גר', לאחר 120ד'-66גר' לאחר 180 ד' - 51. מה הסיבה לערכים נמוכים אלה וכיצד ניתן לטפל? לתשובה דחופה אודה חמדה ויינשטיין

שלום גב' ויינשטיין סביר להניח שערכים אלו תקינים. מאידף לפעמים הם עלולים להופיע דווקא במצבי תרום סוכרת או במצבי חולי נדירים. אני ממליץ לבנך להוועץ ברופא ששלח אותו לבצע את הבדיקה, ובכל מקרה להקפיד על אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית כל יום והמנעות מהשמנה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול