חדש עם לנטוס - כמויות.

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/05/2011 | 19:32 | מאת: יוסי פ

השימוש בתרופות פומיות כנראה מיצה את עצמו והוחלט שאתחיל להשתמש בלנטוס בנוסף. התחלתי לפני כשבועיים עם 20 יח ולפני שבוע עליתי ל 24 יח . בנוסף 2 גלוקופאז וכן 2 מג נובונורם לפני ארוחות. המצב היום , בבוקר 150 , 3 שעות לאחר הארוחות , 260 . כיצד לדעתך נכון להמשיך ? המצב בקופות החולים היום,באשר לפגישה עם אנדוקרינולוג, הינו משהו כמו המתנה של שלושה חודשים .... אנא עזרתך. בן 63 ללא פעילות גופנית , מעשן, לחץ דם מאוזן באמצעות תרופות. תודה יוסי.

שלום יוסי מכל האמור, נשמע שהחשוב ביותר לבריאותך הוא שתפסיק לעשן. במסגרת סדנא בקופת חולים ותוך שימוש בתרופות חדשות, ניתן להגיע לתוצאות טובות. לגבי האינסולין- בחלק מהחולים יעד האיזון בבוקר הוא ערך סוכר בין 120 ל80. באחרים מעט יותר. נשמע לי שאתה צריך הגברה של הטיפול, או בעלייה במינון או בהוספת תכשיר אחר. ההחלטה על כך צריכה להתקבל על ידי רופא הסוכרת שלך. אינסולין אינה תרופה של 'שגר ושכח'. תחילת טיפול בה מצריך אפשרות למעקב הדוק ותכוף- לפי הצורך. מכאן שאני ממליץ לך לחזור בהקדם לרופא שרשם לך את האינסולין. גם בקופת חולים ניתן לקבל חולים דחופים מעבר לתור או בהליך מזורז יותר.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול