בדיקת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

17/04/2011 | 16:16 | מאת: דפנה30

צהריים טובים, אני אחרי לידה שלישית. בהריום הנוכחי גילו לי סכרת הריון, אשר טופלה באמצעות דיאטה בלבד (משקלי תקין). בבדיקת העמסת סוכר 75 שבוצעה כחודשיים לאחר הלידה, קיבלתי תוצאה של 56.2 כאשר הרף התחתון היה 70 (יש לציין שגם בבדיקת העמסת הסוכר המלאה שביצעתי בעודי בהריון, התוצאה האחרונה (כעבור 3 שעות) היתה דומה). מאז בדקתי באמצעות מכשיר למדידת רמת סוכר בדם והתוצאות יצאו תקינות. ביצעתי בדיקת דם והסוכר בצום יצא 86 ואילו בתוצאה של האינסולין נכתב: קטן מ - miu/l 2 בלי כל הסבר. אודה לקבלת תשובה מה המשמעות ומה יש לי. תודה

שלום דפנה 30 על פי התוצאות שכתבת נראה שערך הסוכר תקין. כשרמת הסוכר נמוכה ערך אינסולין נמוך הוא תקין. עם זאת בכדי לוודא שהכל בסדר אני ממליץ לך להוועץ גם ברופא המשפחה שלך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול