סוכר 99 A1C 6.3 אינסולין 3.5 הכל בצום

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/04/2011 | 12:29 | מאת: חזי

אני עם סרקוידוסיס לא פעילה משנת 2004 עם יתר לחץ דם יתר שומני דם רציתי לדעת האם בתחילתה של סכרת ? תודה ויום טוב

שלום חזי על פי הנתונים שהצגת אתה נמצא במצב הקרוי -תרום סוכרת. במידה ואתה חושש, ניתן לבצע גם העמסת סוכר ולראות את תגובתך. במצב זה שינוי באורחות חיים- פעילות גופנית יומית וירידה מתונה במשקל (או המנעות מהשמנה) עשויים לדחות את הופעת המחלה. בנוסף ניתן במקרים מסויימים לשלב טיפול תרופתי. אני ממליץ לך להוועץ ברופא המשפחה שלך בנושא ובמידת הצורך גם ברופא סוכרת.

בתשובה שלעיל הכוונה כמובן לטרום-סוכרת או במינוח הלועזי: pre-diabetes.

05/04/2011 | 17:48 | מאת: חזי

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול