בת 18 לאחר אירוע פתאומי של היפוגליקמיה לאחר הרדמה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/04/2011 | 21:05 | מאת: מיתר

שלום , אני בת 18 עברתי בדיקה בהרדמה מלאה ולאחר קשיים ההתעוררות והיפוגליקמיה של 38 (סוכר). מאז אני סובלת מירידות סוכר . עשיתי בדיקות דם ורציתי לדעת עם הערכים הללו תקינים כי יש זמן עד לתור שלי לרופא . C-PEPTIDE -1.08 ng/mL TSH -3.27 mIU/L INSULIN -<2.00 µIU/ml GLUCOSE -68 mg/dl

שלום מיתר חסרים ערכי הייחוס בבדיקות ששלחת. עם זאת ניתן לראות שבערך סוכר נמוך רמת האינסולין נמוכה גם כן- זה המצב התקין בדרך כלל. חשוב לציין שברור לארועי היפוגליקמיה צריך להתבצע באופן מסודר על ידי אנדוקרינולוג. בינתיים אני ממליץ לך למדוד רמות סוכר בזמן ההתקפים ולתעד את התקפי ההיפוגליקמיה, מתי הם קרו, מה עשית לפני ואחרי, מה אכלת ומה חשת בזמן ההתקף. בכל מקרה במידה ותרגישי רע בזמן התקף מומלץ לפנות לעזרה רפואית בהקדם.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול