סוכרת וסיאליס

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/12/2010 | 22:55 | מאת: אסף

שלום ד"ר אני חולה סוכרת סוג 2, בן 40, מאוזן ומטופל בג'נואט. מרגיש שהזקפה שלי לא מחזיקה יותר מידי זמן האם מותר לקחת סיאליס ? קראתי שלתרופה יש תופעת לוואי נדירה של עיוורון ואנשים עם סוכרת צריכים במיוחד להיזהר תודה, אסף

שלום אסף באופן כללי, סיאליס ותרופות אחרות דומות לה נחשבות לבטוחות מאד, גם בחולים הסובלים מסוכרת. עם זאת קיימות מספר התוויות נגד לשימוש בתרופות אלו- מצבים רפואיים מסויימים או נטילת תרופות העלולות לגרום לתופעות לוואי בשילוב עם תרופות אלו. מכאן שלגבי ההחלטה האם לקחת תרופה זו או לא, יש להוועץ ברופא הסוכרת המכיר אותך ועוקב אחריך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול