אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

09/12/2010 | 12:46 | מאת: נינה

תודה רבה על תשובתך מהירה מאד רציתי לומר שאני לוקחת מנה אחת של 62 של אינסולין ארוך ו4 פעמים ביום 35 מנות אינסולין זאת השאלה שזה נראה לי המון

שלום נינה. אכן מינון האינסולין שאת נוטלת גבוה, אך לא באופן יוצא דופן- במיוחד בחולים עם סוכרת מסוג 2. מאידך קיימים מצבים בהם מינון האינסולין עולה- מצבי חולי שונים, אי הקפדה על דיאטה נכונה וכד'. בנוסף , בדרך כלל מקובל בסוכרת מסוג 2 לשלב בטיפול באינסולין גם תרופות פומיות המעלות את רגישות הגוף לאינסולין (לדוגמא מטפורמין). אני ממליץ לך להוועץ בנושא גם ברופא הסוכרת שלך- גם בכדי לבדוק שאין תהליך אחר הגורם לצורך במינון אינסולין גבוה(אפילו דלקת בחניכיים עלולה לעשות זאת) וגם בכדי לראות האם ניתן לשלב בטיפול תרופות פומיות.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול