סוכרת לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

20/11/2010 | 00:05 | מאת: עדי

שלום רב אני סכרתית משתמשת בלנטוס ונובה רפיד מזהארבע חמש שנים וזה עושה לי טוב אבל בזמן האחרון יש לי עליה של סוכר בבוקר וכן במשך היום יש לי מעט היפויים אבל סוכר גבוה הצתחלתי השבוע 40 יחידות לנטוס וזה נראה לי הרבה מאוד ואני מקוה לטוב האם יש איזו דרך אחרת לאזן הסוכר ומדוע הערכים שלי גבוהים אני יכולה לקום בבוקר 145 או 98 ופתאום 180 למה זה קורה אני מקפידה מאוד על התזונה ולא עושה מספיק ספורט אולי זאת הסיבה אודה ושבת שלום ביי עדי

שלום עדי לא ברור לי מאיזו סוג סוכרת את סובלת. במידה וסוכרת מסוג 1- רק אינסולין הוא הטיפול בדרך כלל אך ניתן לשפר את אופן המתן בדרכים שונות. לגבי סוכרת מסוג 2- קיימות היום מספר תרופות וניתן לשפר את האיזון. אשמח לעד מידע ממך. בנוסף אני ממליץ לך להוועץ בנושא ברופא הסוכרת שמכיר אותך ומטפל בך. נ.ב.- ללא ספק פעילות גופנית משפרת את איזון הסוכר ברוב המקרים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול