רמת סוכר בגיל 60+

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/11/2010 | 21:02 | מאת: יוסי

רמת סוכר בין 70-100 היא לכל הדעות רמה טובה ותקינה, אך ככל שמתקדצים בגיל יש ערכים גבוהים יותר האם יש "מקדם" גיל בבדיקת רמת סוכר האם לדוגמר רמת סוכר של 120 היהנ רמה "תקינה" חאדם בגיל 60+

שלום יוסי אין מקדם גיל במבוגרים (שאינם בהריון) ברמת הסוכר. סוכר בצום מעל 100 אינו תקין. סוכר שעתיים לאחר העמסת סוכר מעל 140 אינו תקין. סוכר נמוך מ70 נחשב לנמוך- עם זאת בערכים הנמוכים - דווקא בצעירים בריאים ורזים הערכים לפעמים נוטים לרדת נמוך יותר ואז ניתן להגדיר ערכים נמוכים מ60 כנמוכים.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול