מעבר ללנטוס בטיפול

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/10/2010 | 16:36 | מאת: שלומי

היי כולם טיפלתי עד היום בכדורים ועכשיו אני אמור על פי המלצת רופא להתחיל אינסולין מסוג לנטוס. מי משתמש בו ולמה בעצם הוא נחשב לטוב? אני ממש אודה לכם אם תוכלו לפדבק אותי.

שלום שלומי אינסולין לנטוס הוא אינסולין שמשך פעולתו ארוך ואופן פעולתו עדין. בכך הוא יעיל בהורדת הסוכר במיוחד בצום- לאחר שנת לילה וכתוספת לטיפול המוריד סוכר לאחר ארוחות. בהשוואה לסוגי אינסולין מהדור הישן , הלנטוס כרוך בפחות אירועים של נפילת סוכר או השמנה. מחד תרופה יעילה להורדת הסוכר ומאידך מיעוט תופעות לוואי.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול