בדיקת סוכר סמוי

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/07/2010 | 18:03 | מאת: רותי

שכחתי לציין בשאלתי לבדיקת סוכר סמוי שבמשך השנה היא עלתה 10 ק"ג - תמיד היתה רזה והעליה הזאת במשקל מאד מציקה לה ומפחידה אותה כי היא מרגישה שהיא חייבת לאכול דבר מה מתוק תודה רותי

שלום רותי אין 'בדיקת סוכר סמוי'. ניתן לבדוק ערכי סוכר בדם , בשתן, בצום, לאחר אוכל או לאחר העמסת סוכר. בנוסף ניתן לבדוק את הA1C- מדד המשקף את ממוצע הסוכר בדם בזמן האחרון. רעב ועלייה ניכרת במשקל עלולים להופיע לפעמים בכתסמינים של סוכרת ולכן יש מקום לבצע בדיקות בכדי לברר האם ביתך סובלת מהמחלה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול