לעבור לאינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/06/2010 | 12:00 | מאת: צביה

שלום ד"ר , בעלי מפחד לעבור לאינסולין ואני לא מבינה את החשש הרי שזה אמור לשפר את מצבו, הפחד הוא מהזריקה או ממשהו אחר? תוכל להסביר לי כי איני מבינה

שלום צביה קיימים חולים המפחדים מהזריקה, קיימים חולים המפחדים מהשמנה ואירועי היפוגליקמיה. עם זאת בדרך כלל חולים שמתנסים בטיפול מסתגלים אליו במהירות. בנוסף הקלות והמיידיות שבהזרקה גורמת לחולים מסוימים להעדיף טיפול זה גם כאשר ניתן להפסיקו ולעבור לטיפול פומי.

29/06/2010 | 12:15 | מאת: צביה

ראשית אני שמחה לשמוע שאינסולין קל להסתגלות השאלה אם גם השמנה זה משהו שמסתגלים אליו או שיש אפשרות להמנע מכך?

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול