בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

13/02/2010 | 19:39 | מאת: דני

האם זה נכון שבגלל שלאחותי יש שחלות פוליצסטיות,אז זריקת אינסולין שקבלה בטעות(היא לא חולת סכרת)לא משפיעה ואין מה לדאוג?

שלום דני זריקה חד פעמית של אינסולין משפיעה כל עד והחומר בגוף. היא עלולה לגרום לנפילת סוכר בדם. נשים הסובלות משחלה פוליציסטית חשופות להשפעות האינסולין בדומה לאחרים כשמדובר בזריקה חיצונית וחד פעמית. לטווח הארוך , יתכן והן סובלות מתנגודת לאינסולין וגופן נזקק ליותר אינסולין בכדי לשמור על רמות סוכר תקינות בדם.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול