עוד שאלה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

30/11/2009 | 17:27 | מאת: יהודה

מה ההסבר לכך שסוכרת גורמת לאימפוטנציה? האם נשים סוכרתיות מתקשות להגיע לאורגזמה? אם כן אז מדוע?

שלום יהודה סוכרת בגברים עלולה לגרום לאימפוטנציה במגוון מנגנונים. אחד הוא השפעה על כלי דם- ופגיעה בזרימת הדם לאיבר המין. שני הוא ירידה בהורמונים גבריים בזמן תקופות של סוכר גבוה ודחק. בנוסף סוכרת כרוכה בפגיעה עצבית העלולה לפגוע בתפקוד המיני. בנשים הסוכרת כרוכה ביותר זיהומים בדרכי המין ועלולה גם כן להשפיע על התפקוד המיני.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול