כדאי להתחיל טיפול?

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

23/11/2009 | 23:29 | מאת: בלינדה

שלום רב, לפני כ 4 חודשיים עשיתי בדיקות דם כלליות ורמת הסוכר בצום היתה 111. לפי כחודשיים החלטתי לבדוק לבד (בעלי סוכרתי ויש לו מכשיר) מדי כשבועיים, פעם היה 104, פעם 109, 106. האם זנ הקראה שהמחלה כבר אצלי ? האם כדאי להתחיל טיפול כלשבוא ?

שלום בלינדה ערכי הסוכר שמדדת אינם מתאימים להגדרת מחלת הסוכרת אלא למצב תרום סוכרתי. במצב זה מומלץ להקפיד על דיאטה והמנעות מעודף משקל, פעילות גופנית יומית והורדת גורמי סיכון אחרים כגון עישון. המלצתי היא שתפני לרופא המשפחה שלך, תעברי בדיקות תקופתיות וסקר גורמי סיכון (מדידת לחץ דם, פרופיל שומנים בדם וכד'). טיפול מונע במצב זה עשוי ללא ספק למנוע או לדחות את הופעת מחלת הסוכרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול