היתכן שמצאו לי מחלת סוכרת מדאגה לבני החייל ע. יצו

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/11/2009 | 01:41 | מאת: משה תל אביב

במלחמת עופרת יצוקה קיבלתי פחד איום ונורא וחשש לבני שהיה שם לאחר ששמעתי שהחמאס חטף 5 חיליים התקשרתי לקצין העיר ולא רצו להגיד לי כלום .אמרו רק שאסור להם להגיד כלום כרגע ..לאחר שהיסתימה המלחמה רזיתי המון כ 7 קילו ואז היגעתי לבית חולים ומצאו לי סוכרת נעורים הרופאים אמרו שיתכן מאוד שזה מדאגה היות ובמשפחתי אין לאף אחד סכרת ..היגעתי לבית החולים אם רמה של 805 סוכר בדם

שלום משה תהליך המחלה הגורם לסוכרת מסוג 1 (בעבר נקראה נעורים) מתחיל שנים עד חודשים לפני הופעת המחלה. עם זאת לפעמים הביטוי הראשוני של המחלה או התפרצותה מופיע לאחר מצבי סטרס- מחלה חריפה ולפעמים גם סטרס נפשי. קשה לדעת בדיעבד האם זה מה שגרם למחלה. במידה ואתה באמת סובל מסוכרת מסוג 1 אזי הסבירות לכך נמוכה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול