ירידה בערכי הסוכר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

24/07/2009 | 13:32 | מאת: נעמה

שלום, מכיוון שהערכים שלי היו גבוהים ואני אמורה גם לרדת במשקל, הורה לי רופא המשפחה לקחת 1 גלוקופז' בבוקר ולהמשיך לקחת גם 1 בערב. . ביומיים האחרונים מאז התחלתי לקחת כדור נוסף הבדיקה בבוקר הראתה 157 לעומת 170 ויותר. בנוסף - מזה שבוע אני שומרת ואוכלת לפי הוראות ושלוש פעמים בשבוע - פעילות גופנית בת 35 - 40 דקות. הבוקר 4 שעות לאחר ארוחת הבוקר ונטילת הכדור הייתה ירידה בסוכר - 110. אצלי זה נמוך. הרגשתי רע מאוד ולכן בדקתי. כרגע אין לי אפשרות לשאול רופא ואני די מתלבטת באם להמשיך עם 2 כדורים ביום. תודה ושבת שלום.

שלום נעמה גלוקופג' בפני עצמה אינה גורמת לנפילות סוכר "חזקות" בדרך כלל. השאלה היא אילו תרופות נוספות את נוטלת פרט לגלוקופג'. כמובן שלא אוכל להמליץ לך האם להמשיך בתרופה או לא דרך האינטרנט (ללא בדיקה והכרות מעמיקה יותר עם מצבך הרפואי). ההבדל בין גלוקופג' אחד לשניים הוא לא גדול, והמחיר של המשך התרופה או חזרה לרמת האיזון הקודם עד יום א'- (אז תוכלי להוועץ עם רופא הסוכרת או רופא המשפחה המכיר אותך) "נמוך" יחסית.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול