אינסולין בזלי למניעת היפויים

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

20/07/2009 | 11:14 | מאת: עומר

הי נאמר לי כי אם אזריק אינסולין בזלי - ארוך אחווה פחות היפויים האם זה נכון? זה תלוי גם בסוג האינסולין הקצר שמזריקים ובמינונן שלו?

שלום עומר אכן,יתכן והזרקת אינסולין בזאלי בנוסף לאינסולין מהיר פעולה תעזור במניעת ארועי היפוגליקמיה. זה מאד תלוי בסוג הסוכרת שלך, אורח חייך וזמן ארועי ההיפו. באופן כללי אינסולין בזאלי מסכן פחות בארועי היפוגליקמיה מאינסולין מהיר והן בסוכרת מסוג 1 והן ובסוכרת מסוג 2 הוא מהווה חלק אינטגרלי וחשוב בטיפול לאיזון סוכר הדם. זה גם בהחלט תלוי בסוג האינסולין הקצר- אינסולין חדש או אנלוג מהיר פעולה (האנלוגים בדרך כלל גורמים לפחות ארועי היפו).

26/07/2009 | 10:45 | מאת: עומר

מה עם אינסולין לנטוס? הוא בזלי טוב? ומה עם אפידרה? לא כל כך הבנתי את הבחנתך בין אינסולין חדש או אנאלוג

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול