ניאצין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/07/2009 | 09:57 | מאת: אבי

כחולה סוכרת ובדיקות דם הראו שה HDL בסביבות ה 30 האם אתה ממליץ לקחת NFN 200 שזה ניאצין ללא תופעת בעירה במינון של 200 ? תודה

ניאצין תרופה בשימוש ברחבי העולם. עם זאת אין ממש עבודות חותכות שהראו שהאלעת הHDL בעזרת תרופות מוריד תחלואה ותמותה. הדרך הנכונה והבטוחה ביותר להעלות את רמת הHDL היא בפעילות גופנית. מתבצעות כעת עבודות עם תכשירים נוספים המעלים HDL אך עד כה אין תוצאות. בכל מקרה- אמליץ שתוועץ עם רופא הסוכרת שלך גם כן. הצגתי כאן את עמדתי אך ישנם רופאים הדוגלים בגישה אחרת.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול