לנטוס וביאטה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/07/2009 | 13:43 | מאת: דינה

האם ניתן לשלב בין לנטוס ביאטה ונובורפיד, ואם יש סיכונים מהם? כמו כן האם ניתן לתת ביאטה לאדם עם סרטן ערמונית

לגבי שילוב בייטה עם אינסולין- כיוון שהדבר לא נבדק החברה לא ממליצה על כך. עם זאת , שילוב של בייטה עם לנטוס מטפל גם בסוכר בצום וגם בסוכר לאחר האוכל ונחשב בעיני מומחים מסוימים למוצלח במיוחד. מאידך, שילוב עם נובורפיד עלול לגרום לארועי היפוגליקמיה. בקיצור , ניתן לעשות זאת אך רק במעקב והסכמת רופא הסוכרת המטפל בך. לגבי סרטן הערמונית- אין מידע, לא מצאתי התיחסות לכך בספרות הרפואית או בעלון לרופא. מאידך לא נצפתה עד כה החמרה בסרטן זה או שיוני כלשהו בעקבות טיפול בביטה- לפחות לא כזה שתואר בספרות עד כה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול