זמני נובומיקס 30

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/06/2009 | 18:32 | מאת: אלי

1.מה הם זזמני הפעולה של נובומיקס 30 בשני החומרים שיש בו 2.האם בהומולוג 25 ובנובומיקס 30 ישנם אותם סוגי חומרים(אספרט,פרוטמין) או שיש כצאת שוני

המרכיב המהיר בנובומיקס(30%)) הוא אינסולין מהיר פעולה- נובורפיד -מתחיל תוך מספר דקות ומחזיק בדרך כלל שעתיים. הארוך- סוג של NPH (אינסולין שמחובר לפרוטמין) שעובד לאט ועד 12 שעות (בערך) בהומלוג מיקס 25 זה אותו עקרון- 25% מרכיב מהיר פעולה עם אותם זמני פעולה והשאר מרכיב ארוך דמוי NPH. בפועל שניהם מאד דומים בתכונותיהם ואין הבדל אמיתי בין תכשירים אלו.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול