היפויים בליילה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/05/2009 | 15:04 | מאת: מיכלי

הלנטוס יכול להפסיק את ההיפויים הליילים אם מזריקים אותו בבוקר?

באופן כללי תרופות בזאליות כלנטוס נוטות לגרום לפחות ארועי היפוגליקמיה. בדרך כלל צריך לחפש סיבות או תרופות אחרות הגורמות לכך. עם זאת מדי פעם נתקלים בחולה הסובל מהיפוגליקמיה לילית תחת טיפול בלנטוס. אחת השיטות למנוע זאת היא אכן להעביר את זמן הזריקה לבוקר. זה כמובן חייב להעשות במעקב ועל פי החלטה של רופא סוכרת. שיטה זו לא תהיה תמיד אפקטיבית והיא תלויה הן במינון הלנטוס והן בחולה וסדר יומו.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול