סוכרת ואינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

18/03/2009 | 01:04 | מאת: יוסי

בן שבעים וחמש. סוכרתי 2. מקבל גלוקופז. אם בבדיקת סוכר בצום יצא 196 ובדיקה שעתיים לאחר ארוחה דשנה פחממנית יצא 260. האם הגיע הזמן לעבור לאינסולין או להסתפק בגלוקופז שאני מקבל פעמיים ביום. תודה

19/03/2009 | 11:07 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

לפי הנתונים ש מסרתה גלוקופז אינו מספיק לפני מתן אינסולין חש כמה אופצנות שונות אחרות במו גלובן,גנוביה,נובונורם,אמריל יש להתיעץ עים ה רופא המטפל

19/03/2009 | 11:07 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

לפי הנתונים ש מסרתה גלוקופז אינו מספיק לפני מתן אינסולין חש כמה אופצנות שונות אחרות במו גלובן,גנוביה,נובונורם,אמריל יש להתיעץ עים ה רופא המטפל

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול