סוכר נמוך

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

16/03/2009 | 22:50 | מאת: ליאת

אני בת 27 ולאחרונה גילו לי סכרת (עוד לא ידוע איזה סוג). אני לוקחת רק חצי כדור של גלוקומין בערב (ללא אינסולין) ואני די מאוזנת. בבוקר אכלתי ארוחה שהיה בה סוכר. לאחר שעתיים רמת הסוכר שלי הגיעה ל- 225. אחרי שלוש שעות (שבהן עשיתי הליכה של שעה בקצב הליכה) רמת הסוכר שלי הייתה 56 (בדקתי 3 פעמים בכדי לוודא את התוצאה). רציתי לשאול איך ייתכן שרמת הסוכר הייתה כל כך נמוכה כי אמרו לי שגלוקומין לא יכול לגרום להיפו.

17/03/2009 | 16:53 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

הי ליאת את צודקת, גלוקומין רק ב אופן נדיר גורם ל היפו שילוב עים פעילות פיזית כנרא גורם אצליך ל ירירדה של רמת ה גלוקוז ב דם חייבת להתיעץ עים הרופא שלך

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול