התעלפויות

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

12/01/2013 | 04:11 | מאת: יוסי

שלום רב, קורה לי לעיתים קרובות שאני פשוט מתעלף. אני מזריק אינסולין 3 פעמים ביום- שאלתי היא, האם אני צריך לשנות את המינון, או לאכול בצורה מאוזנת יותר? תודה

שלום יוסי עלפון בחולה סוכרת המטופל באינסולין דורש ברור רפואי דחוף. האם מדובר בארועי היפוגליקמיה? או בהפרעת קצב לבבית? אני ממליץ לך להוועץ בהקדם ברופא הסוכרת שלך ו/או רופא המשפחה שלך. בנוסף עליך למדוד את סוכר הדם סביב ארועי העלפון וכן לעבור ברור לבבי.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול