מינון אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

11/01/2013 | 13:32 | מאת: דור

שלום רב, לפני קרוב לשנה אובחנתי כחולת סכרת סוג 1. עדיין לא מאוזנת. AC1 8.6. מינון אינסולין הועלה לאחרונה במעט ע"י רופאת משפחה: אפידרה 3 פעמים ביום: 14, 14, 12 ולבמיר ללילה 36. שמעתי בעבר לרופא סכרת ש70 ביום זה המכסימום. האם יש חשש למינון יתר?

שלום דור אין מינון מקסימלי לאינסולין. המינון המביא אותך לאיזון הוא המינון המקסימלי עבורך. יש לשנות את מינון האינסולין בהדרגה עד שתגיע לאיזון מיטיבי וללא ארועי היפוגליקמיה (עד כמה שניתן). המינון שונה בין חולה לחולה ומשתנה לאורך החיים ובמצבים שונים. אני ממליץ לך להוועץ ברופא הסוכרת שעוקב אחריך לגבי התאמת מינון האינסולין.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול