אינסולין נמוך

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

27/12/2012 | 22:47 | מאת: ציפה

שלום,בני בן ה10 עלה בשנה וחצי האחרונות 13 קג והוא מרגיש כל הזמן צורך לאכול אוכל( לא נשנושים ושטויות),ברקע משפחתי יש סכרת (לסבים) ולי תת פעילות בלוטת התריס.ביקשתי בדיקות דם לילד,הגלוקוז 88 ואיסולין 4 כשהנורמה 6-29. האם זה תקין?שאר הערכים היו בסדר. הגובה שלו 148 סמ והמשקל 55.

שלום ציפה כאשר רמת הסוכר נמוכה גם רמת האינסולין התקינה נמוכה. במיוחד באנשים בריאים, ללא תנגודת לאינסולין. בדיקת האינסולין כאשר רמתו נמוכה בדם- אינה מדויקת. מכאן שערך מתחת לנורמה אינו מעיד בהכרח על חולי כל שהוא. אני ממליץ לך להוועץ ברופא ששלח את בדיקת האינסולין בבנך.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול