השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

20/10/2012 | 10:31 | מאת: אילנה

שלום רב, אבקש לדעת האם מותר ורצוי להשתיל שיניים, אני חולת סוכרת לא מאוזנת בת 65. מה הסכנות הכרוכות?

שלום אילנה הסיכון בהשתלת שיניים בחולה סוכרת שאינו מאוזן היא עלייה בסיבוכים הכרוכים בתהליך ההשתלה (לדוגמא- זיהומים וכד'). לכן מומלץ לעבור טיפולים מסוג זה לאחר הגעה לאיזון (במידת האפשר). אני ממליץ לך להוועץ בנושא גם ברופא הסוכרת העוקב אחריך וברופא השיניים שלך ולנסות למצוא את הזמן המתאים ביותר לביצוע ההשתלה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול