העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

14/10/2012 | 21:13 | מאת: ליטל

עשיתי העמסת סוכר 100 אחרי ש50 לא יצא תקין והתוצאות הן ככה: 87 בצום 177 אחרי שעה 93 אחרי שעתיים 49 אחרי שלוש שעות האם זה תקין???

שלום ליטל העמסת סוכר של 100 גרם היא אחד המבחנים שניתן לבצע בכדי לזהות סוכרת בהריון. ההגדרה של מבחן לא תקין היא 2 מדידות מעל לערכים הבאים צום- 95 שעה-180 שעתיים-155 שלוש שעות 140. עם זאת אין הגדרות אלו באות להחליף את המעקב והמשך הברור אצל הגניקולוג/ רופא הסוכרת ששלח אותך לבדיקות אלו. אני ממליץ לך להוועץ בו לגבי תוצאות הבדיקות.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול