פנינה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

03/06/2012 | 22:37 | מאת: סוכרת

לדר אלדור תודה רבה על תשובתך הרופאת סכרת שלי דר כהן אביבית והכירורג דר פרוגה אני מקווה שבחרתי נכון לניתוח שרוול.

שלום פנינה תמסרי ד'ש לדר' כהן ולד'ר פרוג'ה. לגבי ההחלטה על סוג הניתוח- בדרך כלל מתאימים את אופי הניתוח לחולה, מחלות הרקע ומידת ההשמנה. בבחירת המנתח- מומלץ לברר על מנתחים שזו עיקר עבודתם (זא' ניתוחי קיצור קיבה). (ניתן לשאול כמה ניתוחים כאלה הם ביצעו בעבר, ובשבועות האחרונים, מה אחוזי הסיבוכים וכד'). מומלץ ללמוד את הנושא באופן מעמיק לפני ההחלטה וכן להוועץ ברופא הסוכרת לגבי מנתחים ספציפיים עימם הוא עובד (כך שקיימת מערכת של מעקב אחר החולה סביב הניתוח ולאחריו. ) בהצלחה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול