תת משקל חמור

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

22/04/2012 | 18:23 | מאת: יפה

שלום אובחנתי כחולת סוכרת לפני כ 4 חודשים. הטיפול שאני מקבלת לאיזון הסוכרת: מטמורפין, 12-16יחידות לנטוס לפני השינה, 4 יחידות אידרא לפני ארוחת צהרים וערב. כמו כן 1 כדור נגד כולסטרול-סימבסטאטין + 1 כדור רמיטנס (לכליות). בבדיקות נמצא HP 14 (בססת) התזונה שלי הינה בהתאם להוראת דיאטנית. אני בת 59 גובה 158ס"מ ואני שוקלת 36 ק"ג. בכל חודש אני מפסידה 1 ק"ג ממשקלי בממוצע. מה עלי לעשות כדי לעלות במשקל. תודה יפה

שלום יפה קיימות סיבות רבות אפשריות לאבדן משקל ועלייך לפנות לרופא המשפחה שלך לברור. סיבה אפשרית היא סוכרת לא מאוזנת. מצב זה המלווה בערכי סוכר גבוהים - גורם לאבדן סוכר וקלוריות בשתן וירידה במשקל. מצב זה אינו בריא הדרך הטובה להתמודד עימו היא על ידי שיפור איזון הסוכר. שוב יתכן וקיימות סיבות אחרות לאבדן משקל ואני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה בהקדם להמשך ברור.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול