תודה

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

25/03/2012 | 21:46 | מאת: רסלאן

אני מזריק אנסולין אפידרא בוקר צהריים 30 יחדות לפני שינה אני מזריק 40 יחדות לנטוס הבעייה אין לי שליטה על רמת הסוכר יש לציין עברתי מעקפים בכבד טיפס יש לי כבד שומני ושחמת מה אני יכול לקבל על מנת לאזן את הסוכר

שלום רסלאן קושי באיזון סוכר עלול להגרם ממספר סיבות וביניהן : אי הקפדה על דיאטה מתאימה, מינון אינסולין נמוך או גבוה מדי, בעיות בקיבה, זיהומים או מחלות פעילות אחרות ועד. אני ממליץ לך לפנות לרופא הסוכרת שעוקב אחריך- ולהוועץ בו. במקרים רבים הסיבה לחוסר איזון מתגלה לאחר בדיקה מקיפה של רופא הסוכרת ושיחה מקיפה עם החולה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול