מיומה בהריון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/05/2012 | 14:08 | מאת: שיר

כיום אנ בשבוע 13 וכבר כמה ימים אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל(קרוב למפשעה) שלפעמים מקרינה לי על הרגל , בבדיקת שקיפות נאמר לי שיש לי מיומה , בצוני לשאול מה הסיכונים של המיומה בשלב כזה של הריון ובכלל במהלך ההריון ומה ניתן לעשות עם הכאביםשאולי נגרמים כתוצאה מזה ?? חשוב לי לציין שלא ידעתי לפני שיש לי מיומה למרות שנבדקתי מס' פעמים אצל הגניקולוג והוא מעולם לא הזכיר את זה ולמרות שהדגשתי מס' פעמים שיש לי כאבים לא ברורים . אשמח לתשובה תודה רבה

לא ניתן להשיב על שאלתך מבלי לדעת תחילה מה גודלה ומקומה של אותה מיומה. הדבר ניתן להגדרה בבדיקת אולטרה סאונד, לא בהכרח בדיקת השקיפות עורפית אשר מתמקדת בעובר ולא ברחם. כדאי לדעת גם מה גילך והאם היו לך לידות בעבר. פרופ' תדיר

08/05/2012 | 07:51 | מאת: שיר

העניין נודע לי כדרך אגב בבדיקת שקיפות אך הרופא לא התמקד והסביר לי בהרחבה על גודלה ומיקומה אך לפי הכאבים זה נמצא בצד שמאל , אני כיום בת 35אחרי 2 הריונות ולידות רגילות .

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות