דמום קטנטן לאחר הפסקת הווסת בכלל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/04/2012 | 10:42 | מאת: נירה

בת 52 .לפני שנה וחצי נפסק לי המחזור.לפני שבועיים חשתי גודש ורגישות בשדיים כמו לפני ווסת ובימים אלו ירד הגודש וקבלתי מעין דמום קל למשך יומיים כמו הפרשות אדומות בהירות בתחתון כמו כן אני חשה כאבים כמו כאבי מחזור.יש לציין ,שבגלל שבעבר , לפני שלוש שנים , עברתי קוניזציה בגלל CIN 2-3 ,אני בבקורות קבועות של קולפוסקופיה,אולטרסאונד ופאפ והכל תקין (בקורת אחרונה לפני תשעה חודשים).כמובן, שאגש שוב לרופא אך שאלתי היא: האם יתכן, שלמרות שאשה כבר לא מקבלת מחזור ,שיהיה לה דמום קל ? או שתמיד זה מעיד על בעיה?איזה בדיקות צריך לבצע? יתכן מצב ,שהכל תקין ובכל זאת יש דמום קטנטנן.דבר נוסף הוא איני יודעת אם זה קשור אבל בחודש האחרון עברתי לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס מאלטרוקסין חדש לתרופה אחרת יוטירקס. האם השינוי בתרופה עלול לעשות את מה ,שעברתי דמום וכדומה?המון תודה על הסבלנות!!!!!

עליך להעביר שאלה זו אשר אינה קשורה למיומות (שרירני רחם) לפורום המתאים. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות