מיומות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

10/12/2008 | 22:43 | מאת: רונית

יש לי מיומה ברחם ואני מועמדת לניתוח כריתה קיבלתי 2 זריקות דקפפטיל במאי וביוני,לפני שלושה שבועות קיבלתי דימום יחסית בסדר שארך עשרה ימים,לפני יומיים קיבלתי שוב והפעם חזק בהמלצת הרופא התחלתי היום האקספורן אשמח לחוות דעתך?

רונית, מדבריך לא ברור באיזה גישה ייעשה הניתוח (לפרוסקופיה? היסטרוסקופיה? בטן פתוחה? היכן המיומה? או מיומות? מה גודלן?). יש בשאלות אלה כדי לכוון לתשובה שאינה כללית או סתמית. בכל מקרה, דמום תוך כדי טיפול בדקפפטיל, או אי סדירות במהלך טיפול זה אפשרית. הסבר על המונחים שציינתי, או על שיטות הטיפול ניתן לראות באתר www.myoma.co.il בהצלחה, פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות