אמורה לעבור ניתוח לכריתת רחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

04/12/2008 | 11:31 | מאת: קרן

שלום, אני אמורה לעבור כריתת רחם בחודש הבא וזאת כי יש לי רחם שרירן וכן גידול בקוטר של 10 ס"מ, מחזור עם דימומים רבים הגורמים לי לסבול מאנמיה חזקה עד כדי כך שאני מקבלת זריקת וונופר לורידים מזה כ- שנתיים, הרופא שלי ממליץ על כריתה בעיקר בגלל הגידול שלדעתו זה לא מיומה ,הוא לא יודע לאבחן מה זה. אולי תוכל לעזור לי ? תודה מראש.

קרן, לפני כל טיפול רפואי מומלץ לדעת מה הסיבה לטיפול זה. לעיתים ניתן לדעת רק במהלך ניתוח מה מהות הממצא, אולם רצוי לוודא מראש, ומתוך שאלתך לא ברור מה הבדיקות שנעשו על מנת להגדיר את טיפול הבחירה המומלץ. סביר להניח שלרופא שלך יש מידע זה. וכפועל יוצא מידיעה זו נגזר גם טיפול הבחירה המומלץ. פרטים נוספים על טיפולי בחירה תוכלי למצוא גם באתר www.myoma.co.il בהצלחה, פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות