הקסאקפרון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

04/07/2010 | 18:37 | מאת: רונית

אני בת 48 עם דימומים חזקים מאוד קיבלתי הקסאקפרון בעלון כתוב אין להשתמש בתכשיר למי שסובל מעיוורון צבעים. אני עיוורת צבעים מה עלי לעשות?

כיצד ניתן לענות על שאלה רפואית מבלי לדעת כלל מדוע ניתנה התרופה, ו/או מה החלופות האחרות לה (עם או בלי קשר לתופעות לוואי). האמנם? פרופ' יונה תדיר

04/07/2010 | 21:50 | מאת: רונית

התרופה ניתנה בגלל דימומים חזקים מהנרתיק הכוללים גושים לא הציעו לי חלופות אחרות ,מאחר והדימומים חזקים לא ניתן לבצע אולטראסאונד . הרופא רשם את המרשם לתרופה כדי לעצור את הדימומים. מאחר וקראתי את העלון של התרופה ראיתי שאין לקחת תרופה זו למי שסובל מעיוורון צבעים מה הסיכונים?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות