לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

16/04/2010 | 12:52 | מאת: שלום רב

שלום יש לי 2 שרירנים לא יודעת מיקומם 6סמ ו4סמ רופא הנשים הציע הוצאה בלפרוסקופיה בירצוני לדעת האים פעולה זו מסובכת ?וכמה זמן היא דורשת?והאים אפשרי באפידורל ולא הרדמה כללית מאוד פוחדת מהניתוח.יש לי כאבי רגליי מין תחושה שכל הזמן צריכה לקבל ווסת גם כשאני לא האים זה אופיני לשרירנים?רחם מוגדל 12 שבועות האים יש דחיפות בניתוח?תודה

שאלתך אינה ברורה ואין בפרטים שציינת כדי לספק תשובה ראויה. לפני שנכנשים לשאלות אשר התשובה להן פשוטה (כגון אפידורל, כן או לא? ואם זה מתאים?) צדיך לדעת בת כמה את? היכן בדיוק נמצאים השרירנים? האם הם חודרים את דופן שכבות הרחם כלפי פנים? או כלפי חוץ? מה הסימפטומים מהם את סובלת (פרט לאותו כאב (דימומים וכיוב') ומה תכניות הילודה שלך? ואולי יש בכלל טיפולים אחרים שאינם ניתוח? אין סיבה לחשוש מטיפול זה או אחר כי כל הטיפולים בטוחים. פרופ' יונה תדיר

17/04/2010 | 15:33 | מאת: המשך לפרופסור

רירית רחם סדירת שחלות סדירות רחם מוגדל 12 שבועות מקבלת פעמיים בחודש כאבים כל הזמן ברגליים כמין תחושה של ווסת אין בליטה לחלל הרחם של המיומות איני יודעת איפה בידיוק רק מתשובת הרופא שזה בדפנות הרחם 1 6סמ ושנייה4 סמ .כמה זמן לוקח ניתוח לפרו והאים אפשרי באפידורל?הרופא המליץ על ניתוח זה מאחר ואני רוצא לשמר את הרחם,בעבר ניסיתי כל מיני גלולות ופרוברה שלא סידרו את הענין אז מיבחינתו זאת אופציה אחרונה.מהיא המלצתך?תודה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות