שלום רב

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

23/03/2010 | 19:21 | מאת: מירי

שלום יש לי רחם שרירני ישלי מיומות בקיר קידמי לא בולטות לחלל אבל מעוותות אותו שרירן אחד 5 סמ ושני יותר קטן כל הזמן יש לי כאבים ברגליים כמין תחושה שאני צריכה לקבל ווסת בעוד שרק סיימתי ויש לי דימומים בין ווסתיים ותמיד כאבים בחזה כמין גודש .האים 5 סמ מיומה זה נחשב גדול?והכאבים ברגליים זה מהמיומה?וגם מין תחושה של סרפה במיפשעות?תודה.בת 40 2 לידות

הגודל בשרירנים חשוב, אך לא הוא הגורם היחיד הקובע את הגישה הטיפולית. המיקום חשוב לא פחות הן באשר לסימפטומים והן באשר לבחירת החלופה הטיפולית. כאבי הרגליים יכולים להיות קשורים לבעיה, אך לא בהכרח, ואולי גם באופן עקיף. הדבר תלוי ברמת ההמוגלובין כגורם (אולי?) לחולשה כללית? גם תכניות הילודה (אם יש) חשובות לצורך התאמת הטיפול מתוך מגוון חלופות הקיים כיום. בהצלחה, פרופ' יונה תדיר

24/03/2010 | 08:28 | מאת: מירי

כל הבדיקות תקינות דם שתן אולטרסונד בטן כולל שלפוחית השטן הכל תקין.האים 5 סמ זה גדול?והאים כאבים אלה נובעים מימיומות היכן שנימצאות אצלי?לאן לגשת כדי להיתענין על מיגוון הטיפולים החלופים?האים אצל גניקולוג בקופת חולים?כולם שם מדברים על ניתוחים ישר ניתוח בלי לחשוב פעמיים.פרופסור בבקשה מה עושים?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות