שרירן בהריון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

08/02/2010 | 21:29 | מאת: סומסום

שלום אני בשבוע 9 להריוני הראשון ואני בת 24. לפני כשבועים גילה רופא אצלי שרירן ותוך שבועיים גדל מ7 ס"מ ל 8.5 ס"מ. אני ממש סובלת מכאבים ברחם עד כדי אי יכולת לתפקד.. מה עושים? האם זה מסוכן? איך מטפלים? זקוקה לייעוץ...

קצב מהיר זה של גידול השרירן בהריון אינו מפתיע. זו הסיבה מדוע בשרירן בגודל כזה יש לטפל (אם יודעים עליו מראש) עוד לפני ההריון. ומאחר ולא ניתן לטפל בשרירן בהריון יהיה עליך להיות בקשר הדוק עם הרןפא/ה המטפל/ת על מנת לעשות ככל שניתן שההריון יעבור בשלום. רק לאחר ההריון צריך יהיה לטפל בו, ואופי הטיפול הינו פועל יוצא של מיקומו המדויק ברחם. בהצלחה, פרופ 'יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות