שרירן שגדל

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/07/2016 | 12:09 | מאת: רונית

שלום יש לי רחם שרירני שהתגלה בהריון השני ילדתי לפני כשנה וחודשיים בעקבות השרירנים שברים הרופא ביקש שאהיה במעקב היום הייתי בus והטכנאית אמרה שיש שרירן אחד גדול בלי קשר ליתר שגדל פי שתיים מהפעם הקודמת וגודלו 16 סמ חשוב לציין שאיני נוטלת גלולות בגלל בעיות הסתגלות . מה עלי לעשות ? ומה הטיפול במקרה זה ? אני סובלת בימי המחזור מדימומים כבדים יחסית אבל המחזור מתפרס על 5 ימים ורק ביומיים הראשונים זה קורה . ישנם כאבי מחזור אך לא חזקים

לא ניתן להשיב על שאלתך בהעדר מידע בסיסי. בת כמה את? מה היה גודל ומיקום השרירנים בעת אבחנתם? מה גודל השריר ים הנוספים? מה גודל הרחם הכולל? מה היה גודלם לאחר הלידה? מה רמת ההמוגלובין (אנמיה?) , עניין הגלולות אינו רלוונטי כיום. אני חודש שבמצב כמו שלך אין זה נכון להחליט על טיפול דרך פורום באינטרנט. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות