שרירן בהריון והשלכות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/02/2016 | 08:49 | מאת: שירז

בוקר טוב, לפני כשבוע התגלה אצלי שרירן, אני כעת בשבוע 15 ובעוש כחודש צפויה לטוס לטיול משפחתי בארצות הברית עדיין סובלת מכאבים באגן ובבטן בצד ימין. השאלה האם. הכאב אמור לעבור או יפחת? מהו הסיכון שאני לוקחת בטיסה ארוכה כל כך? האם יש המלצות להפחתת הכאב / הסיכון ?

בכל הקשור לטיסה בהריון, והריון עם שרירן רחם - ומידת הסיכון, או הסיכויים שכאב יחלוף, עליך להוועץ ברופא/ה המטפל/ת. זו אינה שאלה לפורום באינטרנט, ועל סמך זה גם לקבל החלטות הכרוות בסיכון (יהיה זה קטן או גדול). פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות